banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Gaziantep'te canlı bomba yeleği ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa caddesinde saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda 21 FN 027 plakalı şüpheli araç dur ihtarına uymayıp kaçtı.

Dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan 21 FN 027 plakalı şüpheli araç içersindeki 2 kişi trafiğin sıkışması üzerine otomobillerini bırakıp yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçan şahıslardan biri kaçarken polise el bombası attı.

Polislere atılan bomba patlamazken, kaçan yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerine çok sayıda polis ile bomba imha uzmanları çağrıldı. Çevrede alınan yoğun güvenlik tedbirlerinin ardından Gazi Muhtar Paşa Caddesi trafiğe kapatılarak şüpheli araçta arama yapıldı.

Otomobilde yapılan aramada ilk belirlemelere göre, 2 adet el bombası ile 1 adet canlı bomba yeleği ele geçirilirken, şüpheli araç olay yerine çağrılan çekici ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Otomobilin olay yerinden kaldırılmasının ardından yaya ve araç ulaşımına kapatılan cadde trafiğe açıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.