banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Gaziantep'te 89 kişi tutuklandı

Gaziantep’te son bir hafta içerisinde kaçakçılara yönelik yapılan baskın ve aramalarda gözaltına alınan 213 kişiden 89'unun tutuklandığı belirtildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 25 bin 720 kişi ile 4 bin 680 aracın sorgulandığı belirtilerek bin 510 işyerinde yapılan kontrollerde yasaya aykırı faaliyette bulunan 92 kişiye ‘Kabahatler Kanununa’ muhalefetten para cezası uygulandığı bildirildi.

Açıklamanın devamında; yakalanan şahıslarda ve şahısların araçlarında yapılan aramalar sonucunda 25 adet tabanca, 12 adet kurusıkı tabanca, 23 adet tüfek, bu silahlara ait bin 331 adet fişek, 3 adet bıçak, 2 adet uyuşturucu hap, 13 adet çalıntı-buluntu motosiklet, 9 adet çalıntı-buluntu oto, 4 adet cep telefonu, 37 bin 500 TL değerinde sahte çek, 1 adet sahte 100 TL, 170 adet havai fişek, 20 bin 924 paket kaçak sigara ele geçirildiği kaydedildi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.