banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Gaziantep'te 50 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep’te D-400 İpek Yolu üzerinde yapılan yol kontrollerinde Mersin plakalı bir TIR sürücüsünün şüpheli hareketleri üzerine TIR'da yapılan aramalarda, kumaş toplarının arasına gizlenmiş halde toplamda 50 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, TIR sürücüsü gözaltına alındı.

TIR’da ele geçirilen sigaralara el konulurken, gözaltına alınan TIR sürücüsü L.D. gözaltı işlemlerinin ardından, hakkında yapılan yasal işlemler ile birlikte adli mercilerine sevk edildi.

Ayrıca, 23 Ekim tarihinde Gaziantep Otoban Kuzey Turnikelerinde yapılan uygulama sırasında ise Gaziantep plakalı bir yolcu minibüsünde yapılan aramada, minibüsünün koltuk altı zemine zula diye tabir edilen bölmeye gizlenmiş 10 bin paket kaçak sigaranın ele geçirildi.

Bu olayla ilgili de olaya karıştığı öne sürülen Ceyhan Ö, Salih U. ve İbrahim B. isimli 3 kişinin gözaltına alındığı ve haklarında yapılan yasal işlemlerin ardından adli mercilerine sevk edildiği belirtildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.