banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Gaziantep'te 3 torbacı tutuklandı

Şahinbey ilçesi Cengiz Topel Mahallesi ve Savcılı Mahallesi’nde bulunan ve torbacı olarak adlandırılan şahıslara yönelik yapılan operasyonda, gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklanırken, 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yakalanan şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda 9.8 kilogram kubar esrar maddesi, 700 gram toz esrar maddesi, bir adet tabanca, 29 adet fişek, 10 adet fişek halinde satışa hazır esrar maddesi, bir kök Hint keneviri ve 16 gram Hint keneviri tohumu ele geçirildiği belirtildi.

Adli mercilere sevk edilen şahıslardan 3’ü mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 şüpheli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan,  Gaziantep Otoban Doğu turnikelerinde Ş.B. isimli şahsın aracında yapılan arama neticesinde; 400 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 240 adet kulaklık ve 240 adet şarj aleti ele geçirildi. Olayla ilgili Ş.B. gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.