banner2
Öne Çıkanlar Genç STEM Derneği Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN İslam Akademisi zübeyir aydın

Gaziantep'te 150 kilogram esrar ele geçirildi

Gaziantep’te son dört gün içerisinde yapılan yol kontrolleri ve baskınlarda 150 kilo 70 gram esrar, 16 adet uyuşturucu hap, 2 adet tabanca, akaryakıt operasyonlarında ise 8 bin 660 litre akaryakıt ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 kişiden 10’u tutuklandı.

Kaçak akaryakıt operasyonu ile ilgili Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “İlimiz Araban yolunda yapılan operasyonlar neticesinde toplam 8 bin 660 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildiği, olayla ilgili 3 şüpheli şahsın gözaltına alındı. Yine Şehitkâmil ve Şahinbey İlçelerinde "Torbacı" olarak adlandırılan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda,  150 kilo 70 gram esrar, 3,2 Gram Metamfetamin, 16 Adet Captagon Hap, 1 adet tabanca ve 6 adet fişeği, 1 adet kurusıkıdan çevirme tabanca ve 4 adet fişeği, 40 adet fişek halinde satışa hazır esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.” denildi.

Belirtilen olaylarla ilgili olarak yakalanan 16 kişiden 10’nun tutuklandığı, 4 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, 3 kişinin de haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli merciler sevk edildiği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
GaziantepEsrar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.