banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Gaziantep'te 11 PKK'li tutuklandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün PKK’ye yönelik gerçekleştirdiği baskınlarda 19 kişi gözaltına alınırken bunlardan 11’inin tutuklandığı bildirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün PKK’ye yönelik 5 ilde eş zamanlı olarak 21 adrese baskınlar düzenlediği belirtildi.

19 kişinin gözaltına alındığının belirtilen açıklamada; Hatay, Balıkesir, Siirt ve Şanlıurfa İllerini de kapsayan operasyonlar kapsamında, 4’ü çocuk olmak üzere toplam 19 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı, bunlardan 11’inin tutuklandığı ve 8 kişinin de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı belirtildi. 

Ayrıca, yapılan aramalarda 2 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca ve şarjörü, av tüfeği ve tabancalara ait çok sayıda fişek ve çok sayıda örgütsel dokümana da el konulduğu bildirildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.