banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Gaziantepliler yağmura hazırlıksız yakalandı

Gaziantep’te akşam saatlerine doğru başlayan , etkisini birden artırınca,   hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Yağmurla birlikte vatandaşlar, ıslanmamak için kaçışarak kapalı mekânlara sığınırken, şiddetli yağmur nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

Kenti yaklaşık bir saat etkisi altına alan yağmur, trafikte olan sürücülere de zor anlar yaşatırken, uzun bir süre sonra yağmurun ardından kayganlaşan yollarda sürücüler hızlarını düşürmek zorunda kaldı.

Kısa süre içerisinde hızını artıran yağış, caddelerde su birikintisine yol açarken, yayalar ve araçlar suun içinden geçiş yapmak zorunda kaldı. Hazırlıklı olarak dışarı çıkanlar, şemsiyeleriyle yağmurdan korunurken, diğer vatandaşlar ise sığınacak yer aradı. Bazı vatandaşlar ise yağmura aldırmadan yoluna devam etti.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun Batısındaki İllere kuvvetli yağış uyarısında bulunarak,   yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.