banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Gaziantepliler seçim sonuçlarını değerlendirdi

Halkın istikrardan yana tercihini kullandığını belirten Gaziantepli vatandaşlar, seçimlerin bölge başta olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlara vesile olmasını dilediler.

26. Dönem milletvekili genel seçimlerini İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) değerlendiren vatandaşlardan kimileri halkın ciddi desteğini alarak tek başına iktidar olan Ak Partinin halkın isteklerini yerine getirme konusunda daha samimi olmasını beklerken, kimi vatandaşlar ise Ak partinin mazlumların taleplerini karşıladığı sürece destek göreceği değerlendirmesinde bulundu.

70 yaşında olduğunu ve Türkiye’de birçok seçim dönemini gördüğünü belirten Hacı Küçükarkan amca, seçimlerin en sevindirici yönünün seçimlerin huzur içinde kavgasız ve gürültüsüz geçmesinin kendisini sevindirdiğini söyledi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren esnaf Mustafa Çevik isimli esnaf, AK Partinin bir an önce 28 Şubat mağduru Müslümanların özgürlüklerine kavuşmasını talep etti.

Çevik, “Esnaf olarak seçim sonuçlarını şu şekilde değerlendiriyoruz.  AK parti mazlumların taleplerini karşıladığı sürece destek görecektir. Mazlumlara destek olması gerekiyor. 28 Şubat mağdurlarımız var, önceki hükümetler tarafından sebepsiz yere zindanlara atılan Yusufi ağabeylerimiz var. Hükümet bunlara karşı biraz daha duyarlı olmalıdır.”dedi.

Seçim sonuçlarının en çok dar gelirli vatandaşları sevindirdiğini belirten Muhammed Hacıbey amca da, “Seçim sonuçları iyi oldu, halk memnun. İyi olmasını bir düzen olmasını istiyoruz. Elhamdülillah iyi oldu. Fakir fukaranın yüzünün gülmesini hayır işleri talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Seçimin kazasız belasız tamamlanmasının sevindirici olduğunu belirten Mehmet Suruçlu ise, “Bir sıkıntı görmedik olaysız ve güzel geçti. Oy kullanırken hiçbir vatandaş sıkıntı görmedi rahat bir şekilde seçimini yaptı. İktidarın vaat ettiklerini istiyoruz. Vatandaş sıkıntı çekmesin, işleri düzelsin. Herkese iş imkânı sağlansın. İşsiz kimse kalmasın. Döviz ve altının düşmesini istiyoruz.”diye konuştu.

Seçimlerin Türkiye’ye barış ve huzur getirmesini temenni eden Çerkez Balta isimli vatandaş ise, seçim sonuçlarından çok memnun olduklarını, hiçbir sıkıntının çıkmadığı ve düzenin sağlanmasını ve savaşın bitmesini talep ettiğini söyledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.