banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Gaziantep ve Bitlis'te de eğitime ara verildi

Gaziantep şehir merkezinde ve bazı ilçelerde etkili olan kar ve soğuk hava yüzünden ulaşım güçlükle sağlanırken, Gaziantep Valiliği, kar yağışı ve yaşanan yoğun buzlanma nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, kar ve buzlanma nedeniyle yarın eğitime bir gün ara verildiği belirtilirken, vatandaşların, özellikle ulaşımda kar yağışı nedeniyle oluşabilecek tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Açıklamada, “Alınan meteorolojik tahmin verilerine göre, bölgemizde görülen kar yağışı, aşırı buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, il Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile 5 Ocak 2016 Salı günü ilimiz dâhilindeki resmi ve özel tüm ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.” denildi.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personellerin de 1,5 gün süre ile idari izinli sayılacağı belirtildi.

Bitlis'te yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Bitlis'te de eğitime 1 gün ara verildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Bitlis'te etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 Ocak Salı (yarın) günü Bitlis merkez ve merkeze bağlı okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu. (İbrahim Koçyiğit, Șükrü Tontaş -İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.