banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Gaziantep Valisi 3 kişinin ölümü olayı ile ilgili açıklama yaptı

 Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep’te Pazar günü Şahinbey ilçesi Cengiz Topel Mahallesi Sadıklar Caddesi üzerinde bulunan bir işyerine gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda 3 kişi hayatını kaybetmesi ve 2'si ağır olmak üzere 3 kişinin yaralanmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Gaziantep Valisi Ata, olayla ilgili yaptığı açıklamada, olayın iki grup arasında karşılıklı tehdit ve alacak verecek konusu üzerine meydana geldiğini belirtti.

Vali Ata açıklamasında, “12. 10. 2014 Pazar günü saat 16.00 sıralarında ilimiz Cengiz Topel Mahallesi Sadıklar Caddesi, 78/A numaralı yerde faaliyet gösteren bir işyerinde, iki grup arasında karşılıklı tehdit ve alacak verecek konusu üzerine meydana gelen 'Karşılıklı Ateşli Silahla Adam Öldürme ve Yaralama' olayında F.P., M.K. ve H.B. isimli şahıslar olay yerinde hayatını kaybetmişlerdir. H.O. ve M.Y. isimli şahıslar av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu hayati tehlike arz edecek şekilde, M.D. isimli şahıs ise hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmışlardır.”denil Olay yerinde 1 adet 7.65 mm tabanca, 6 adet 9 mm boş kovan elde edilmiştir.”ifadelerine yer verdi.

Vali Ata, olayın tamamen adli bir vaka olduğunu ve bu adli olaya karışan H.O., M.Y. ve M.D. isimli şahısların hastanede tedavilerinin yapıldığını belirterek, firari şüphelilerin yakalanması için ise çalışmaların çok yönlü olarak devam ettiğini belirtti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.