banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl HASAN şahin urfaspor deniz üssü İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM)

Gaziantep Umut-Der'den kışlık yakacak malzemesi yardımı

Her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaçları sevindirmeye devam eden Gaziantep Umut-Der,   kışlık yakacak ihtiyacı olan yoksul ailelerin kışlık yakacak malzemesi ihtiyaçlarını karşılayarak  yüzlerini güldürdü.

Hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü olmayı amaç edinen Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi  Gaziantep Muhtaçlarla Yardımlaşma Derneği (Umut-Der) Gaziantep’te yoksul ailelere kışlık yakacak malzemesi yardımı yaptı.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kışlık yakacaklarını karşılayamayan yoksul ailelere odun, kömür ve soba yardımında bulunduklarını belirten Gaziantep Umut-Der Sekreteri Nihat Bakşi, mağdur ailelere sıcak bir ortam oluşturmak için gereken ihtiyaçların giderilmesi çaba harcadıklarını söyledi.

Düzenli olarak yardım yaptıkları ailelerin yakacak sıkıntısı yaşadıklarını gördüklerini belirten Bakşi, bu konuda hayırseverlerden kışlık yakacak malzemesi  için yardım talep ettiklerini ve hayırseverlerden aldıkları bağışlarla yakacak ihtiyacı olan yoksul ailelere yardımcı olduklarını belirtti.

Bakşi, “Gördüğünüz gibi bu mağdur bir aile.  Bu teyzemiz yaşlı, oğlu felçli ve ailenin geçimini yapan kimse yok. Kış mevsimin gelmesi üzerine bizden yakacak talebinde bulundu. Odununun, kömürünün ve sobasının olmadığını söyledi. Biz de hayırseverlere gittik ve taleplerde bulunduk. Allah razı olsun hayırseverlerin kimisi soba, kimisi odun ve kömür verdi. Biz de hayırseverlerimizin yaptığı yardımı kendilerine ulaştırmış bulunuyoruz. Bu yardımı yapan hayırseverlerden Allah razı olsun.”dedi.

Gaziantep’te yakacak ihtiyacı olan birçok ailenin bulunduğunu belirten Bakşi, hayırseverlere çağrıda bulunarak,“Tabi bu aile gibi mağdur olan birçok aile var. Tekrar buradan hayırseverlere seslenmek istiyoruz. Kış mevsimi geldi ve bu mağdur ailelere sıcak bir ortam oluşturmak için gereken ihtiyaçların giderilmesini istiyoruz.”ifadelerini kullandı.

Yardım yapılan aileler ise  Umut-Der’e, yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür ettiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.