banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Gaziantep Umut Der'den fakir ve yetimlere bayram yardımı

Fakir ve yetim ailelerin bayram sevinçlerine ortak olmak istediklerini belirten Gaziantep Umut Der Başkanı Ahmet Kurt, Kurban Bayramı öncesi daha önce belirledikleri 325 fakir aileye yardımda bulunduklarını söyledi.

Yapılan yardımlarla ilgili İlke Haber Ajansına (İLKHA) bilgi veren Gaziantep Umut Der Başkanı Ahmet Kurt, Kurban Bayramı öncesi yaptıkları yardımların yanı sıra fakir ve muhtaç ailelere bayramda et yardımında da bulunacaklarını belirtti.

Kurban bayramı öncesi fakir ve muhtaç ailelere yardımda bulunduklarını belirten Kurt, “Malumunuz, önümüzdeki günlerde İslam âlemi olarak kurban bayramını idrak edeceğiz. Bu sebeple fakir ve muhtaç ailelere bayram öncesinde erzak, giyim ve ihtiyaca binaen gerekli yardımlarımızı ulaştırmak istedik.”dedi.

Gaziantep Umut Der olarak her ay düzenli olarak yapmış oldukları yardımlarını bu ayda tamamladıklarını belirten Kurt, “Bayram öncesi yetimler başta olmak üzere fakir ailelerin yüzünü güldürüp rahat bir bayram geçirsinler. Bu doğrultuda Gaziantep Umut Der olarak şuana kadar 325 aileye gıda başta olmak üzere ayakkabı ve giyim yardımında bulunduk. Bu anlamda kardeşlerimiz yoğun bir çaba sarf ederek bayramda bu ailelerin yüzünün güldürmek ve onların sevinçlerine ortak olmak istedik.” şeklinde konuştu.

Yardımlarının bayram öncesi ile sınırlı kalmadığını da sözlerine ekleyen Kurt, “Bayram öncesi ve bayram günlerinde yetim ve fakir ailelere kurban etlerimizi ulaştıracağız. Bu yardımlarımız bizim için çok önemlidir. Çünkü bayram öncesi yetim ve fakir ailelerin yüzünü güldürmek bizim için önemli ve bu anlamda Eylül ayı faaliyet raporumuzu kamuoyu ile paylaşmış olduk.”dedi.

Ayrıca kurban bayramında yapılacak olan çalışmalar ve deri bağışları hakkında da açıklamalarda bulunan Kurt, Umut Kervanı Yardım Platformu tarafından başlatılan ‘Yasin Börü’nün ulaştıramadığı kurban etini siz ulaştırın’ kampanyasına destek verdiklerini ve bu hayır hizmetine destek verilmesi konusunda tüm halka çağrıda bulunduklarını da sözlerine ekledi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.