banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Gazeteciler site yönetimlerini belirlediler


TOKİ Basın Sitesinde toplanan Basın mensupları, TOKİ İstanbul B:ölgesinden görevlendirilen Baki Tunel öncülüğünde, Müteahhit Firma yetkilileri Ömer Ferhat Tavaş ile Bilal Çelik’in de hazır bulunduğu toplantıda, hazır bulunan konut sahiplerinde talipli olanlar diğer konut sahiplerinin de onayı ile önce her blok yönetimi, sonrasında Site Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu oluşturuldu.
Karaköprü TOKİ Basın Sitesi Yönetim kurulu Başkanlığına Müslüm Abacıoğlu getirilirken, Başkan Yardımcılığına Abdülkadir Türkeri, Muhasip üyeliğe de Halil Çap getirildi.
Site Denetim Kurulu Başkanlığına da Ekrem Demirbilek getirilirken, Başkan Yardımcılığına Bubi Cengiz ve Muhasip Üyeliğe İbrahim Halil Özçınar getirildiler.
 Görevi üstlenen Site Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Abacıoğlu, Doğalgaz aboneliklerinin bir an evvel yapılabilmesi ve konut sahiplerinin de bir an evvel evlerine taşınabilmesi için öncelikle Doğalgaz Bayiine uğrayacaklarını ve gerekli işlemlerin başlatılmasını sağlayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.