banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Gazeteciler Birliği 3. Ormanına hazırlanıyor
Bakan Çelik’in isteği üzerine Gazeteciler Birliği 3. Ormanına hazırlanıyor.

4 günlük Şanlıurfa gezi-inceleme ve açılışlar, sorunların takibi ve vatandaşlarla birebir sohbet eden Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik, basınla yaptığı değerlendirme toplantısında, “Şanlıurfa’ya Orman Bölge müdürlüğü kuruldu, Müdür görevine başladı. 4 milyon fidan var, ağaçlandırma çalışmaları hızlandırılacak ve Şanlıurfa 5 yıl sonra yeşil şehir olacak. Gazetecilerin de bir ormanı olsun, kendinize yer beğenin” dedi.

2. ormanımız var, 3.’sü de olsun

Bakan Çelik’in sözleri üzerine kendilerinin ormanı olduğunu belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat; “Şanlıurfa Gazeteciler Birliği olarak bizim ormanımız var. Geçmiş yıllarda oluşturmuştuk ve bakımını da kendimiz yapmaya gayret ediyoruz. Ayrıca BYEGM ile de bir orman daha oluşturduk ve bakımını yapıyoruz. Dün de sizlerle birlikte ormanımıza birkaç ağaç daha dikelim diye bekledik ancak gelemediniz. Yine yer gösterilmesi halinde 3. Ormanımızı da oluştururuz” deyince Bakan Faruk Çelik te, o sıralarda AK Parti il teşkilatında düzenlemiş oldukları toplantının uzun sürdüğünü belirterek, “Sizin yine de 3. ormanınız da olsun. Şimdiden yer beğenin” dedi.

3. ORMANI DA OLUŞTURABİLİRİZ

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat; Bakan Çelik’in isteğini yerine getireceklerini, yer gösterilmesi halinde 3. ormanlarını da oluşturabileceklerini ve diğerlerinde olduğu gibi bakımını ve sulamasını da yapabileceklerini, ancak korunması konusunda yetkililerin de bekçi koymalarını arzuladıklarını söylüyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.