banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

GAZETECİ AYAYDIN’A VEDA YEMEĞİ


Dernek binasında gerçekleşen gecede konuşan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, Anadolu Ajansın Şanlıurfa Bürosunda kentin gelişmesi ve ilerlemesi için önemli haberlere imza atan bir muhabiri kaybettikleri için üzüntülü, Şanlıurfa'nın bayrağını İzmir'de dalgalandıracağı için mutlu olduklarını söyledi.  
Gülebak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Gerçekten bugün hem hüzünlü hem de sevinçli günümüz. Eşber Ayaydın arkadaşımız İzmir’e tayin oldu. Biz Şanlıurfa basın camiası olarak Eşber beyden gazetecilik konusunda çok bilgi aldık, çoğu insana örnek oldu. Bizde Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak bugünün anısına bütün gazeteci arkadaşlarımıza kardeşimize bir veda yemeği yapmayı düşündük. Özellikle arkadaşımızın Şanlıurfa’da ki başarısını İzmir’de göstermesini temenni ediyoruz. Şanlıurfa’da ki gazetecilerin Eşber beyden örnek alması gerekiyor çünkü çok bilgili bir arkadaşımız tüm arkadaşlarımız adına Eşber beye başarılar dileriz.”
Ayaydın ise, düzenledikleri veda gecesi için Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği'ne teşekkür ederek, "Ayrılığımız vesilesiyle sağ olsunlar Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ve diğer gazeteci arkadaşlarımız güzel bir organizasyon yaptılar. Benim için unutulmaz bir gece oldu, güzel anılarla buradan ayrılıyorum teşekkür ederim.”
Konuşmaların ardında Ayaydın’a Şanlıurfa’da göstermiş olduğu başarıları nedeniyle bir plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.