banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

GAPGündemi’nin mutlu günü

 Genç çiftin nikâhını Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol kıyarken, şahitliklerini AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Ekinci ve AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen yaptı.
GAPGündemi ailesinin bir ferdi olarak Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde eğitim gören Seyfullah Polat, Leman-İsmail Kaya ailesinin kızı Tuğba Kaya ile dünya evine girdi. Şehitlik Çamlık Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen sade düğün merasimine her iki ailenin yakın çevresi ve yerel basın temsilcileri iştirak etti.
Nikâh töreni öncesi davetlilere hitap eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kıyacağı nikâhın kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini belirterek, “Bugün burada geçmiş dönemlerde aynı siyasi parti çatısı altında görev aldığım dava arkadaşım Veysel Polat beyefendinin oğlu ve değerli kızımızın nikâh töreni için toplandık. Veysel Bey bizim kardeşimizdir ve bu muhabbeti bu samimiyeti ender hissettiren insanlardandır. Kendisi gibi nikâhında buluştuğumuz oğlu Seyfullah ve diğer evlatları da benim için çok kıymetlidir. Bu nedenle Haliliye Belediyesi olarak kıydığımız binlerce nikâh arasında bunun bizler için ayrı bir önemi bulunmakta. Ben her iki evladımıza da her iki dünyada saadetler diliyorum” diyerek genç çifti tebrik etti.
Nikâh merasiminin sonunda konuklara bir teşekkür konuşması yapan Veysel Polat, “Bu hayırlı günümüzde davetimize icabet ettiğiniz için siz değerli dostlarımıza ve akrabalarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.