banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

GAP VADİSİ YOLU ASFALTLANDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, hafta başından bu yana devam eden çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Parkı Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri ile Şanlıurfaspor'un kullandığı GAP Vadisi Spor Tesisleri yolunu. Mardin yoluna bağlayan kısmı güçlendirerek asfaltladı.

6 METRELİK YOL 9 METREYE ÇIKARILDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalar öncesinde 6 metre olan tek şerit yol, çalışmaların ardından 9 metreye çıkarıldı ve altyapısı daha da güçlendirildi.

Kaldırımlarında yapılması ile birlikte daha da genişlemesi planlanan yolu kullanan araç sürücüleri ve vatandaşlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.