banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

GAP Eğitim Gönüllülerinden Milli Eğitim Çalışanlarına İftar

Başkanlığını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Süngü’nün yaptığı ve gençlerimizin eğitimli yetişmesi ve milli kültür ve değerlerine sahip çıkan bir nesil için gayret gösteren eğitim gönüllüsü olan insanların bir araya gelmesini sağlamak ve ayrıca üyeleri arasında yardımlaşma ve dayanışma ile sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacıyla kurulan Gap Eğitim Gönülleri Derneği Ramazan ayı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına iftar yemeği vererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Özel Çağlayan İlköğretim Okulunun bahçesinde verilen iftar yemeğine İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Milli Eğitim Şube Müdürü Remzi Eleştir, Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan memurlar ile Gap Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Murat Süngü ve Dernek Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Gap Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Murat Süngü “11 ayın sultanı Ramazan ayında yine bir iftar yemeğinde buluşmanın mutluğunu yaşıyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda Eğitim çalışanlarına bir iftar yemeği vererek birlik beraberlik mesajı vermek için bir aradayız. Şanlıurfa eğitimine bir şeyler katmak için gece gündüz demeden çalışan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Pala ve ekibinin her türlü sıkıntılarında yanlarında olduğumu bir kez daha bildirir, bu iftarın hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, böyle programların insanları kaynaştırması ve aralarındaki karşılıklı muhabbetleri artırması acısından önemli bulduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “  Gap Eğitim Gönülleri derneğimizin Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına iftar yemeği vermesi bizleri oldukça memnun etmiştir. Eğitim alanında çok güzel çalışmaları olan böyle kuruluşlara her zaman ihtiyaç duyulmaktadır. Gönüllülerin bir araya gelerek dezavantajlı bölgelerde okuma salonlarını açmaları, kısıtlı imkânlara sahip ailelerin çocuklarına destek olmaları, onlar için her türlü sosyal aktiviteler düzenlemeleri örnek alınacak önemli bir çalışmadır. Bugün kurumumuzun personeliyle bizleri bir araya getirerek bu güzel atmosferi yaşattıkları için dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.