banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

GAP Anadolu Lisesinin yol problemi bitti VİDEO
Gap Anadolu Lisesi’nin yol problemi için atağa geçen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi geçtiğimiz günlerde yolun asfaltlama çalışmalarının startını vermişlerdi. Balıkayağı Bulvarından başlayan ve Gap Anadolu Lisesi’ne kadar giden yolun asfaltlama çalışmalarının sonuna gelinerek yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirildi. GAP Anadolu Lisesi okulunun önüne kadar gelen Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyenKaraköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yaptığı açıklamada şunları belirtti; “Öncelikle şükürler olsun göreve geldiğimizden bu yana gerçekten 8 km’lik alt yapısı olmayan suyu olmayan yolu olmayan bir okul yapılmış durumundaydı okulun etrafında da yerleşim alanları olan siteler vardı, Kardelen ve Dergah sitelerimiz vardı, Şanlıurfa ve Karaköprü için kronik bir sorundu. ama çok şükür ben öncelikle Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Şanlıurfa Valimiz Celalettin Güvenç’e emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, biz göreve geldiğimizden beri dedik ki biz bu sorunları çözeceğiz hiçbir zaman sorundan kaçmıyoruz. İlk yıl su problemini çözdük daha sonra Kanalizasyon sorununu, bu yılda Gap Anadolu Lisesi’ni Asfaltla buluşturup yolun tüm üst yapısını en güzel şekilde sıcak beton asfaltla bitirmek üzereyiz, Okulun kapısına gelmiş durumda artık öğrencilerimiz çok rahat bir şekilde Gap Anadolu Lisesi’ne gelip kayıtlarını yapabilirler okulumuzun tüm temel sorunları çözülmüş durumda emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum işçimi de kutluyorum ustabaşını da kutluyorum operatörleri de kutluyorum Fen İşleri Müdürlüğümü de kutluyorum tebrik ediyorum” dedi.
GAP Anadolu Lisesi’ne giden tek yolun burası olması neden ile öğrencilerinde sıkıntı yaşadığı yol ile ilgili Karaköprü Belediyesi 2009 yılında Okula ve civarındaki yerleşim alanına uzun uğraşlar (Coğrafik olarak kayalık bir bölge) neticesinde İçme suyu, 2010 yılında Kanalizasyon, 2011 yılında ise yolun zemin çalışmaları, 2012 yılında bugünkü tarih itibari ile asfaltı yapıldı.
www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.