banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Haliliye

Galatasaray kupayı aldı, Şanlıurfa sokaklara döküldü VİDEO

Şanlıurfa’da, dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin heyecanı yaşandı. Kayseri kadir has stadında oynanan karşılaşmayı Galatasaray uzatmalarda bulduğu gol ile 1-0 kazandı.

maçın son düdüğünün çalması ile sokaklara dökülen Galatasaray taraftarları Urfa caddelerinde bu sevinci kutladı.

Sarı-kırmızılı renklere bürünen vatandaşlar, Atatürk Caddesini boyunca Galatasaray bayrak ve formalarıyla slogan attı. Araçlarıyla uzun konvoylar oluşturan taraftarlar, korna çalarak galibiyeti kutladı. Kahvelerde ve evlerinde maçı izleyen yüzlerce taraftar, il merkezine akın etti. Kupa kutlamaları Şanlıurfa'da renkli görüntüler oluşturdu.

Konvoylar halinde Atatürk Caddesini turlayan araçlar zaman zaman riskli sollamalar yaparak kendilerini ve konvoydaki diğer araçları tehlikeye attılar.

Atatürk caddesinde bir araya gelen Galatasaraylı taraftarlar, meşaleler yakıp maçın sevincini yaşadılar. Taraftarlar arasında çıka bilecek olaylara karşı polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Geç saatlere kadar eğlenen taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

 

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.