banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

FT֒nün Urfa İmamı, Kod Adı Mustafa

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın Ceylanpınar'da PKK'lı teröristlerce şehit edilen Feyyaz Yumuşak ve Okan Açar için düzenlenen törende yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düşmüştü.

Pınarbaşı, PKK ile Fethullah Gülen örgütünün işbirliği içinde olduğunu belirterek polisleri deşifre etmişti.
KOD ADI: MUSTAFA AĞABEY
Ankara Emniyeti müfettişlerinin hazırladığı raporla meslekten ihraç edilen polisler ile ilgili adli süreç raporu savcılık tarafından incelenmeye başladı.

Şanlıurfa'da görev yapan polislerin "FTÖ ve PDY adına devletin imkanlarını kullanmak ya da kullandırmamak ve örgüt adına talimat vermek" gerekçesiyle gözaltına alınmalarına karar verildi. Ekipler dün Eski Muhabere Müdürleri K.G. ile T.K., polis, T.G., Ö.G,K.K.,M.K,M.K.,M.U. ile birlikte emniyet imamı olduğu tespit edilen "Mustafa Ağabey" kod adlı Fatih Kılıç gözaltına aldı. 2 kişi ise aranıyor.
Kaynak : Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.