banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Freni boşalan minibüs işçilere çarptı: 3 yaralı

Merkez Fatiha yokuşunda öğle saatlerinde freni boşaldığı iddia edilen 16 P 8153 plakalı minibüsün bir doğrama atölyesine girmesi sonucu 3 kişi ağır yaralandı.

Kazada doğrama atölye sahibi Cezmi Kurşun, Yusuf Deniz ve Zafer Yılmaz adlı gençler yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Görgü tanıklarında alınan bilgeye göre, minibüs yukarıdan gelirken bir anda önünde bulunan araçlara çarpmaya başladı. Yolun da meyilli olması nedeniyle yaklaşık 200 metre önündeki araçları sürükleyen minibüs, yolun kenarında bulunan kapı pencere doğrama atölyesinde çalışan 3 kişiye çarptı. Minibüs daha sonra önünde bulunan diğer araçlara da çarparak durabildi.

Olay yerine sevk edilen polis bölgede güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu.

Zarar gören araçlar olay yerine gelen araç kurtarmayla olay yerinden kaldırıldı. (Şükrü Tontaş - İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.