banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Freni boşalan kamyon 4 aracı önüne kattı: 12 yaralı

Balıklıgöl Devlet Hastanesi kavşağında zincirleme kaza meydana geldi. Freni boşalan Mermer yüklü kamyon, minibüs, ticari araç ve 2 otomobil olmak üzere 4 aracı önüne katarak sürükledi.

Edinilen bilgilere göre Suruç istikametinden Şanlıurfa merkezine doğru gelen mermer yüklü kamyon, freni boşalınca 1 otomobil, 1 öğrenci servis aracı ve hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile ortalık savaş alanına dönerken kamyonun çarptığı ticari araç SSK Kavşağından aşağı uçtu. Kazaya sebebiyet veren kamyon en son karşı istikametten gelen otomobile çarparak durabildi.

Can pazarının yaşandığı kazada bir kişi araçta sıkıştı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve sağlık ekipleri kazada sıkışan araçtaki şahsı uzun bir uğraştan sonra kurtardı.

Kazada 2’si ağır olmak üzere 12 yaralının olduğu bildirildi. Yaralılar çeşitli hastanelere sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Ramazan Casuk - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.