banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Fren Yerine Gaza Basınca Komşu Evine Girdi: 5 Yaralı
Şanlıurfa'da aracını garajdan çıkardığı sırada fren yerine yanlışlıkla gaza basan sürücü komşusunun evine daldı. Evin avlusunda oturan ailenin arasına dalan araç 5 kişiyi altına aldı.
Kaza Muradiye Mahallesi 3376'ncı sokakta meydana geldi. Adı öğrenilemeyen 63 AV 519 plakalıotomobilin sürücüsü aracını garajdan çıkarmak istedi. Garajdan çıkış yaptığı sırada fren yerine yanlışlıkla gaza bastı. Aniden hızlanan araç, duvarı yıkarak 5 kişilik ailenin oturduğu evin avlusuna daldı. Yerde serilen minder ve halıların üstünde oturan 5 kişilik aile komşularının aracının çarpmasıyla etrafa savruldu.
Kazada, Baba Ali, Anne Bedriye ile birlikte Emine, Mahmut ve Revzane isimli 3 çocuk yaralandı. Kısa sürede olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Evin avlusuna dalan araç ise çekici yardımı ile avludan çıkarıldı. Olay yerine gelen polis ise incelemelerde bulundu. Polis incelemesinden sonra kazazede ailenin komşuları sağlam kalan briketlerle avlu duvarının bir kısmını ördü.
ZAMAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.