banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Flaş...Bahçeli'ye şok kaset tehditi...

Flaş...Flaş...Bahçeli'ye şok kaset tehditi...

ROTAHABER / ÖZEL

MHP'de istifa depremlerine neden olan kasetleri yayınlayan site, Bahçeli'nin istifa etmemesi halinde diğer kasetleri gölgede bırakacak yeni bir kaset yayınlayacaklarını duyurdu.

MHP'de genel başkan yardımcılarının istifasıyla sonuçlanan kazet skandallarını yaşayan site, yeni bir kaset duyurusu yaptı. Farklıülkücülük isimli site yaptığı açıklamada Bahçeli'ye istifa etmesi için 18 Mayıs 2011  günü saat 10.00'a kadar süre verdi ve istifa etmemesi halinde kasedi yayınlayacağını duyurdu.

Siteden yapılan açıklamada, "Partimizin bu önemli süreçte baraj altında kalmasını istemiyoruz. Bu sebeble sizi son kez uyarıyoruz. Elimizdeki bilgi ve kasetleri yayınlamak istemiyoruz. Yayınlanan 3-5 kaset Aysbergin izi bunlara mecbur etmeyin." denilerek, MHP lideri Bahçeli'ye istifa çağrısı yapıldı.
 
Site Bahçeli'ye hitaben yazdığı mektupta, Bahçeli'ye 18 Mayıs 2011 saat 10.00'a kadar süre vererek, bu süre içinde Bahçeli'nin istifa etmemesi halinde kasedi yayınlayacaklarını ileri sürdü.
 
İşte sitenin Bahçeli'ye hitaben yazdığı o tehdit dolu mektup...
 
SN. DEVLET BAHÇELİ’YE AÇIK MEKTUP,

SİZİ İYİ NİYETLE, DEFAATLE VE ISRARLA ZUHAL HANIM, MERAL HANIM, MANSUR BEY, CELAL BEY, SEMİH BEY VE BİRÇOK ARKADAŞIMIZ UYARMADILAR MI? BU ÜLKÜSÜZ, LİYAKATSİZ, MENFAATÇİ VE AHLAKSIZ TAKIMLA BİR YERE VARILAMAYACAĞINI SÖYLEMEDİLER Mİ? TEK TEK, İSİM İSİM BU AHLAKSIZLAR VE KARIŞTIRDIKLARI HALTLAR SİZE SÖYLENMEDİ Mİ? “ÜLKÜCÜ, BAYRAK GİBİ TERTEMİZ OLMALI” DENİLMEDİ Mİ? AMA MAALESEF BU İYİ NİYETLİ İKAZLARA KULAK ASMADIĞINIZ GİBİ, TAM TERSİNE BU TAKIMA DAHA DA YAPIŞTINIZ.

SAĞ SEÇMENE HAKARET EDEN, BAŞÖRTÜSÜNE HAKARET EDEN, HZ. OSMAN’A HAKARET EDEN, MANEVİ DEĞERLERİMİZE HAKARET EDEN RECAİ YILDIRIM GİBİ BİRİSİ HİÇ ÜLKÜCÜ OLABİLİR Mİ? BU AŞAĞILIK ADAM TAM 4 DÖNEMDİR SİZİN A TAKIMINIZDA VE HER SEÇİMDE ADANA 1. SIRA ADAYINIZ DEĞİL Mİ? BU KASETLERİ ÇIKANLAR VE ÇIKACAK OLANLARIN HEPSİ SİZİN A TAKIMINIZDAN DEĞİL Mİ?

ÇEVRENİZDEKİ BU DAR KAFALI ADAMLARLA BİRLİKTE KENDİNİZE DAR BİR DÜNYA KURDUNUZ. HİÇBİR ÜLKÜDAŞIMIZ SİZLERE ULAŞAMADIĞI GİBİ, SİZ DE DAVA ARKADAŞLARIMIZI YUKARIDAN BÖCEK GİBİ GÖRÜYORSUNUZ. HİÇ KİMSEDEN GELEN TEKLİFE VE GAYRETE KIYMET VERMİYORSUNUZ. SİZ BAŞTA OLDUKÇA TÜRK-İSLAM DAVASININ AYAKTA DURMA ŞANSI KALMAMIŞTIR. SİZİNLE PARTİMİZİN İKTİDAR OLMA İHTİMALİ HİÇBİR ZAMAN YOKTUR. ÜLKÜCÜ DAVAYI HER GEÇEN GÜN BİR ADIM DAHA UÇURUMA SÜRÜKLÜYORSUNUZ.

BEKİR AKSOY’UN SEKİZ AY ÖNCE KASETİ ÇIKTIĞINDA İHRAÇ ETMEYİP SİZ KORUMAYA DEVAM ETMEDİNİZ Mİ? ÇEVRENİZDEKİLERİN BENZER HALTLARI KARIŞTIRDIKLARINI BİLDİĞİNİZ HALDE LİSTELERİ BİLE BİLE ONLARIN ELİNE TESLİM ETMEDİNİZ Mİ? ADAY LİSTELERİ VERİLDİĞİNDE GÖRDÜK Kİ, SİZİN AMACINIZ, ÜLKÜCÜ HAREKETİ İKTİDARA GETİRMEK DEĞİL, ÇEVRENİZDE ÇÖREKLENEN MUTLU AZINLIĞIN SALTANATINI KORUMAKTIR. BİZE BAŞKA ÇIKAR YOL BIRAKMADINIZ. İNANIYORUZ Kİ, ÜLKÜCÜ HAREKET SİZDEN VE KORUDUĞUNUZ PİSLİKLERDEN KURTULUNCA DAHA GÜÇLÜ, ALNI AÇIK VE BAŞI DİK OLARAK YOLUNA DEVAM EDECEKTİR.

PARTİMİZİN BU ÖNEMLİ SÜREÇTE BARAJ ALTINDA KALMASINI İSTEMİYORUZ. BU SEBEPLE SİZİ SON KEZ UYARIYORUZ, ELİMİZDEKİ BİLGİ VE KASETLERİ YAYINLAMAK İSTEMİYORUZ. YAYINLANAN ÜÇ BEŞ KASET, AYSBERGİN HENÜZ GÖRÜNEN YÜZÜDÜR. AHLAKSIZLIKLARI BİR TARAFA BIRAKIN,  SADECE A TAKIMINIZIN DÖRTLÜ YAPILAN TOPLANTISINDAKİ KONUŞMALARINI YAYINLASAK, YER YERİNDEN OYNAR. ASIL O ZAMAN KASET NEYMİŞ GÖRÜRSÜNÜZ. BİZİ BUNLARA MECBUR ETMEYİN.

RAHMETLİ BAŞBUĞ’UMUZUN EMANETİNİN DAHA FAZLA LEKELENMEMESİ İÇİN, GELİN ÖNERECEĞİMİZ YOL HARİTASINA BİRLİKTE UYALIM. AKSİ TAKTİRDE BAŞIMIZA GELECEK TÜM SIKINTILARIN VEBALİ SİZE AİTTİR. BARAJIN ALTINDA KALMANIN VEBALİ DE SİZE AİT OLACAKTIR. 

18 MAYIS 2011 SAAT 10.00’A KADAR,

1.      SN. BAHÇELİ DERHAL GENEL BAŞKANLIKTAN VE MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINDAN İSTİFA EDİN.

2.     BAŞKANLIK DİVANI ÜYELERİNDEN GERİYE KALANLAR İÇİNDE AHLAKSIZLIĞI VE FİKRİ İHANETİ OLANLAR, DERHAL PARTİDEKİ GÖREVLERİNDEN VE MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIKLARINDAN İSTİFA ETSİNLER. HERKES KENDİSİNİ VE BİRBİRİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR. KİMSE KAFASINI KUMA SOKMASIN.

3.      ‘SN. OKTAY VURAL’ GEÇİCİ GENEL BAŞKAN SIFATIYLA PARTİYİ DERHAL TOPARLASIN VE KURULTAYA HAZIRLASIN. BÖYLECE 12 HAZİRAN SEÇİMLERİNE “TERTEMİZ VE GÜÇLÜ BİR MHP” OLARAK GİRELİM.

4.      SEÇİMLERDEN SONRA VAKİT GEÇİRMEDEN KURULTAY TOPLANSIN, ÜLKÜCÜLER KENDİLERİNE YARAŞAN LİDERİNİ VE YÖNETİM KADROSUNU SEÇSİN.

 
İNANIYORUZ Kİ,  ÜLKÜDAŞLAR KURULTAYDA EN DOĞRU LİDERİ SEÇECEK VE LİYAKATLİ BİR EKİP OLUŞTURACAKLARDIR.  AKSİ TAKTİRDE TÜM VEBAL SN. BAHÇELİ SİZE AİT OLACAKTIR." - Başbuğ ülkücüleri"
 
ROTAHABER / ÖZEL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
s2mlee100lesh 4 yıl önce

link

Avatar
Gazi Osman Paşa 4 yıl önce

link ?