banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

Flaş Gelişme! Urfa'da 41 kişi tutuklandı
ŞANLIURFA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI
BASIN AÇIKLAMASI


Cumhuriyet Başsavcılığımızca terör örgütleri DEAŞ, PKK/KCK ve FETÖ/PDY’ye yönelik olarak başlatılan üç ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınan toplam 82 şüpheliden 41’i tutuklanmıştır.

1- DEAŞ kapsamında gözaltına alınan 41 kişiden 18’i sevk edildikleri mahkemece tutuklanmış ve 23 kişi savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştır.

2- PKK/KCK kapsamında gözaltına alınan 19 şüpheliden 8’i tutuklanmış, 9’u adli kontrol şartıyla 2’si de savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştır.

3- FETÖ/PDY kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheliden 4’ü sevk edildikleri mahkemece tutuklanmış, 15’i adli kontrol şartıyla olmak üzere 3’ü de savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
(12/03/2018)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.