banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Fırtına ve Örnek paşa Serbest

''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim Fırtına ile eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turan Çolakkadı nezaretinde savcılık sorguları yapılan emekli Orgeneral Fırtına ve emekli Oramiral Örnek, serbest kaldı.

ADLİYEDEN AYRILDILAR

''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında savcılık sorgularının ardından serbest bırakılan eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim Fırtına ile eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek, adliyeden ayrıldı.

Emekli Orgeneral Fırtına ile emekli Oramiral Örnek, serbest bırakılmalarının ardından geniş güvenlik önlemleri altında özel araçlarla ayrı ayrı adliyeden çıktı.

FIRTINA: YANLIŞ ANLAMAYI DÜZELTTİM

''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral İbrahim Fırtına, ''Gerek şahsıma, gerek Hava Kuvvetlerine, gerekse kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik doğruymuş gibi gösterilen hususlardaki eksiklikleri, yanlışlıkları açıklamak için, yapılmakta olan hukuki bir sürecin aydınlatılması için buradaydım. Bunu yeteri kadar yaptığıma inanıyorum ve şu an aranızdayım'' dedi.

Emekli Tuğgeneral Süha Tanyeri adliyeye getirildi

Balyoz darbe planı soruşturması kapsamında gözaltına alınan emekli Tuğgeneral Süha Tanyeri Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.