banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Fırıncılar Stres Attı

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanlığına aday olan İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Fırıncılar Odası ev sahipliğinde dar-ul Beyza konuk evinde sıra gecesi eşliğinde stres attılar.

17 Haziran 2010 tarihinde yapılacak olan Türkiye Fırıncılar Federasyonu seçimleri için federasyon başkanlığına aday olan İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Fahri Özer, seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki heyetle Karadeniz'den başlayarak Doğu ve Güneydoğu turunu tamamladı. Gezi kapsamında geldiği Şanlıurfa'da bir gece konakladı.

Geceyi Şanlıurfa'da geçiren Federasyon Başkan Adayı Fahri Özer Şanlıurfa Fırıncılar Odası ev sahipliğinde dar-ul Beyza konuk evinde, Halil Altınses'in de türküleri ile destek verdiği "Grup Karakuş"  ekibinin sunduğu sıra gecesi eşliğinde bir geceliğine de olsa stres attılar.

http://balikligol.com/images/news/2655.jpg

Bir birinden güzel eserleri o güzel sesi ile seslendiren Halil Altınses, her kesin beğenisini kazandı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.