banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Firari mahkum eşine kurşun yağdırdı

Cezaevinden firar ederek evine gelen mahkûm cinnet geçirince eşine kurşun yağdırdı. Karısını öldüren K.K daha sonra kafasına da bir el ateş ederek intihar etmek istedi.

Olay Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 768’inci sokak Özseyitoğlu apartmanı 3’üncü katındaki 11 numaralı dairede meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; yattığı bir suçtan dolayı Mersin açık cezaevinde evine firar eden K.K (28) bilinmeyen bir nedenden dolayı eşiyle tartıştıktan sonra cinnet geçirerek yanında bulunan silah ile önce 18 yaşındaki imam nikahlı eşi (B.I)’nın kafasına kurşun sıktıktan sonra kendi kafasına da bir kurşun sıkarak intihar etmek istedi.

Komşularının şikayeti üzerine olay yerine gelen polis olaya müdahale ederek kafasına aldığı kurşunla ağır yaralanan K.K’yı olay yerine gelen ambulansla Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Ağır yaralı olan K. K.’nın hayati tehlikesi devam ederken polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. (Ali Adiyaman - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.