banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Filistinli aileye yardım eli uzandı

 Suriye’de devam eden savaş binlerce insanı mağdur etmeye devam ediyor. Savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınmaya çalışan Filistinli Sukayr ailesi de bu ailelerden bir tanesi. Sınır kapısından bırakılmadıkları için kaçak yollardan Türkiye’ye geçmeye çalışan Sukayr ailesinin bazı fertleri Suriyeli askerler tarafından yakalanıp Yermük kampına götürülürken ailenin diğer fertleri ise Şanlıurfa’ya sığındı. Şanlıurfa’da zor şartlarda yaşam mücadelesi veren aileye ise Şanlıurfa Yardım Eli Derneği (YAR-DER) tarafından uzandı.

Daha önce yaşadıkları mağduriyet İlke Haber Ajansı tarafından dile getirilen aileye Şanlıurfa Yardım Eli YAR-DER tarafından çeşitli yardımlarda bulunuldu. Aileye, YAR-DER aracılığı ile bir hayırseverin bağışladığı 500 TL nakdi yardımın ulaştırıldığını belirten YAR-DER Başkanı Mustafa Bozkurt, ayrıca Sukayr ailesine gıda paketi yardımında bulunulduklarını ifade etti.

Aileye YAR-DER yardımlarının periyodik olarak devam edeceği ve duyarlı hayırseverlerden bu konuda destek beklediklerini belirten Bozkurt, “Bu ve buna benzer aileleri inşallah yalnız bırakmayacağız ve ensar olmaya çalışacağız.”dedi. (Mehmet Demir-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.