banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

FETÖ'nün 'ablaları' mahkemeye sevkedildiler

ABD destekli darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Batman merkezli 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 5 bayan adliyeye sevk edildi.

FETÖ’den 5 bayan adliyeye sevk edildi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Batman merkezli 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve FETÖ’nün ‘ablaları’ olduğu ileri sürülen 5 bayan adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgilere göre, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, Batman merkezli Erzurum, Mardin, Siirt, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da15 adrese eş zamanlı operasyon yapılmış, oerasyonda, FETÖ’nün 'il ablası', 'esnaf ablası', 'bölge talebe mesulü' ve 'ev ablası'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alınarak Batman’a getirilmişti.

Şüpheliler, Batman Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.(M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.