banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Fethullah Gülen, Güneydoğu'ya el attı...!
Fethullah Gülen, yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. "Açlara ve muhtaçlara bayram sevinci mutlaka yaşatılmalı" diyen Gülen, "Bugüne kadar bir kurban kesen, mümkünse bu sene iki tane kessin. Gücü yeten üç tane kessin. Bir tanesini Somali'ye göndersin. Fakat imkânı olan herkes Güneydoğu ve varoşlarda yardım bekleyenlere de bayram ettirsin." ifadelerini kullandı.

Gülen, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasında ötürü haftalık olarak yazılarını yayımladığı internet sitesinden bu kez de Somali ve Güneydoğu ile ilgili çağrıda bulundu.

GÜNEYDOĞU'YA YARDIM EDİN

Gülen, Güneydoğu'da yaşananlara da dikkat çekti. İmkanı olanların daha fazla kurban kesmesini ve kestikleri kurbanları Güneydoğu'ya da göndermeleri çağrısında bulundu. Gülen, ''Fakat imkânı olan herkes Güneydoğu ve varoşlarda yardım bekleyen insanlara da bayram neşesi yaşatılmasına mutlaka iştirak etsin." diye konuştu.

ÇÖZÜLMELERE MEYDAN VERİLMEMELİ

Bölgede yaşanan terör olaylarına da işaret eden Gülen, "Hasbî ruhlar, kendilerinden ziyade o bölgelerdeki kardeşleri için tir tir titremelidir. Zira, bugün birileri tarafından bir kısım çatlama, kırılma ve kopmalar hasıl etmek için gösterilen korkunç gayrete karşı mutlaka muhteşem surlar oluşturulmalı ve o türlü çözülmelere asla meydan verilmemelidir." ifadelerini kullandı. 
Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.