banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fethi Akbulut güven tazeledi


Tek liste olarak yapılan seçimde Şube Başkanı Fethi AKBULUT güven tazeledi.
Başkan Akbulut yaptığı konuşmada; Şahsım ve Sendikam adına sizleri saygı ile selamlıyorum. 4. Olağan Genel Kurulumuza hoş geldiniz, şeref verdiniz.
Büro Memur-Sen’in kuruluşundan bu yana, hak arama mücadelemize, örgütlenmemize, bizi biz yapan bütün değerlerimize omuz veren, güç veren, yükselten ve yücelten, emeği geçen, il başkanlarımıza, yönetim kurul üyelerine, ilçe başkanlarımıza,  temsilcilerimize, üyelerimize, sendikamıza destek veren bütün gönüldeşlerimize sonsuz saygılarımı sunuyorum.
Memur-Sen Büro Memur-Sen olarak her zaman Hakkın ve haklının yanında laf yerine iş üretmeyi her zaman ülke menfaatini göz önünde bulunduran malum sendikalar gibi camı çerçeve kırarak halkın malına zarar vererek değil meşru zeminler içinde dikleşmeden dik durarak sendikacılık yaptık yapacağız..
Bu vesile ile 4. Olağan Genel Kurul’umuzun sendikamıza, üyelerimize, tüm kamu çalışanlarımıza, çalışma hayatımıza, aziz milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum. Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde oluştu.

1-Fethi AKBULUT        
2-M.Emin AYDIN        
3-Muhittin BULUT        
4-Kerim EJDER        
5-Zübeyir ZORLU        
6-M.Emin ŞİMŞEK        
7-M.Sait ARDAN    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.