banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Fes edilen Kızılay Şubesi tekrar açılsın

Ceylanpınar Kızılay Şubesi yaklaşık 3 ay önce Kızılay Genel merkezi müfettişlerinin raporları doğrultusunda fes edilmiş ve Ceylanpınar’da bulunan şube kapatılmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ceylanpınarlılar Birlik, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ceylanpınarlılar Derneği) Başkanı ve Ceylanpınar STK Platformu temsil heyeti üyesi Şeyhmus Akın, ilçede 2-3 ay önce Kızılay Şubesi olduğunu ancak Kızılay Genel Merkez müfettişlerinin raporlarına dayanılarak bu şubenin fes edildiğini belirterek, “Kızılay Şubesi ilçemizde yok. Biz bu durumu hazmedemiyoruz. Ceylanpınar ilçesi 80 bin nüfusa sahip. Çadır Kentte kalan Suriyeli kardeşlerimizle birlikte nüfus 120 bini bulmaktadır. Kızılay Şubesi olmazsa olmazımızdır. Bizim çabamız, gayretimiz, il başkanlığının ve Genel Merkezin acilen Kızılay’ın açılması için çalışma başlatmalarıdır.” dedi.

Ceylanpınar’ın 80 bin Suriyeli mülteci ile birlikte 120 bin nüfusa ulaşan ilçe de Kızılay şubesinin olmaması ihtiyaç sahiplerinin mağdur olmasına sebep olmuş, bu durum karşısında STK’lar harekete geçmişti.  (Mustafa Kaynak –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.