banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Ferhat Şelli Görevinden Alındı

Görev yaptığı süre içerisinde Şanlıurfa’ya büyük katkıları olan Şanlıurfalı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli görevinden alınarak, Bakanlık Müşavirliği görevine getirildi.  

Müsteşarlık için başvuruda bulunan ve bunun için sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını bekleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli’nin bugün görevinden alındığı öğrenildi.

Gerek GAP İdaresi Başkan Yardımcılığı görevinde gerekse de Müsteşar Yardımcılığı görevinde tarım alanında Şanlıurfa’ya büyük katkıları olan Ferhat Şelli’nin görevden alınması Şanlıurfalıları şoka uğrattı.

Şanlıurfa Milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının Şelli’ye sahip çıkmamasından dolayı bu görevden almanın söz konusu olduğu ortaya çıktı.

Urfalılar tepki gösteriyor

Şanlıurfa’nın az sayıdaki bürokratlarından biri olan Dr. Ferhat Şelli’nin görevden alınmasını üzüntüyle karşılayan Urfalılar, milletvekillerine ve STK Başkanlarına çağrıda bulunarak, Şelli’nin daha iyi bir göreve getirilmesini istediler.
Bu arada Ferhat Şelli, Ortadoğu'nun en büyük Eğitim Merkezi konumundaki GAP Tarımsal Eğitim Merkezini Şanlıurfa'ya kazandırmış ve Türkiye’nin en büyük Besi Organize Sanayinin Urfa’da temelinin atılmasını sağlamıştı.
Kaynak: Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.