banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

FEN İŞLERİN EKİPLERİNİN RAMAZAN MESAİSİ

Ramazan Ayı boyunca çalışan işçilerin sıcaktan etkilenmemeleri için vardiya sistemi ile çalışan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 1 aylık süre boyunca 113 kilometre stabilize yol, 146 kilometre reglaj, 12,5 kilometre sathi asfalt serimi yaptı.

11 NİSAN CADDESİ ASFALTLANDI

11 Nisan Caddesi’nde genişletme çalışmalarının ardından sıcak asfalt serme işi tamamlandı. Şanlıurfa Müzesi önünden Balıklıgöl Yerleşkesi’ne kadar devam eden caddeyi 25 metre genişliğinde duble yola dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, genişletme çalışması yaptığı caddede sıcak asfalt serdi.

MAŞUK’TA YENİ YOLLAR AÇILIYOR

TOKİ’nin yeni yerleşim yeri olarak bilenen Maşuk’ta Maşuk Vadi Evleri ve TOKİ Konutları arasındaki 25 metre genişliğindeki bağlantı yollarını açmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ayrıca bölgede sıcak asfalt serme çalışması yaptı.

Maşuk Vadi Evleri ve Savcı blokları ile eğitim ve öğretim kurumlarının çevresini asfaltlayan Fen İşleri, yeni eğitim ve öğretim öncesi öğrencilerin yol sorununa çözüm buldu.

KARAKÖPRܒDE İKİNCİ 35 METRELİK YOLDA KAZI DEVAM EDİYOR

Karaköprü’de yapımı devam eden ikinci 35 metrelik yolda kazı ve dolgu çalışmasına Ramazan Ayında da ara vermeden çalışan ekipler yolda bir yandan kazı diğer yandan dolgu çalışmasını sürdürdü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.