banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Abdülkerim Gök İftar verdi Emir Preldzic 4 Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Feci kaza; baba ve oğulları hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre dün gece saatlerinde Şanlıurfa – Diyarbakır karayolunda33 DZY 42 plakalı otomobil ile 63 T 0260 plakalı ticari taksi çarpıştı. Çevredeki sürücülerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Emin ile oğulları Reşit ve Ömer Emin Karaman vefat etti. 

Yapılan otopsi sonucunda hayatını kaybeden Mehmet Emin ile oğulları Reşit ve Ömer Emin Karaman dualarla defnedildi. Merhum Mehmet Emin Karaman 10 yılı aşkın bir süredir Haliliye Vakfına bağlı bir kurumda çalıştığı bildirildi. 

MErhum Karaman'ların taziyesi Abdurrahman Yavuz Taziye evinde kabul ediliyor. Merhum Aileye Başsağlığı dileriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.