banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Fazıl Say İslam dinine hakaret etti
İslam dinine sık sık saldıran Fazıl Say bu kez haddini iyice aştı. Twitter hesabından peşpeşe İslam dinine hakaretler yağdıran Fazıl Say'a tepki yağdı.
Twitter hesabından "İrmaklarindan saraplar akacak diyorsun,cenneti ala meyhane midir?her muminine 2 huri verecegim diyosun,cenneti ala kerhane midir? Bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?" diyen Say, bunlarla da yetinmeyerek hakaretlerine devam etti.
Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın kendi sayfasında attığı "Ezan ve rakı" twiti, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da infial yarattı.
Twitter kullanıcıları Fazıl Say'a dine ve ezana hakaret içeren mesajı nedeniyle çok sert ifadeler kullanılırken, Fazıl Say sert eleştiriler karşısında susmayı tercih etti.

EZANI OKUYAN MÜEZZİNLE DALGA GEÇTİ
Ünlü Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kendi sayfasında paylaştığı " Muezzin 22 saniyede okudu aksam ezanini yahu. Prestissimmo con fuco!!! Ne acelen var? Sevgili? Raki masasi?" twitiyle sosyal medyada ortalık bir anda karıştı.

İSLAM DİNİNE HAKARET ETTİ
İslam dini değerleriyle dalga geçen Fazıl Say, kendisi gibi düşünen takipçilerinin mesajlarını retweetlerken, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da İslam dinine hakaret etmeye devam etti. İşi daha da ileriye götüren Fazıl Say, " Tanri, ugruna yasayacagin bir sey mi olecegin bir sey mi yoksa hayvanlasip oldurecegin bir sey mi ?? Bunu da dusun!!" twiti ile dine hakaret etmeye devam etti.

NİHAT DOĞAN VE EROL KÖSE DE TARTIŞMAYA KATILDI
Fazıl Say'ın İslam dinene hakaret içeren twitlerine Nihat Doğan ve Erol Köse'de tepki gösterdi. Erol Köse " Bu Fazil Say ' ın küçükken topu inşaata kaçmış.... O yuzden hep salyalı...." mesajını takipçileriyle paylaşırken, Nihat Doğan ise " senin ağzının yamukluğunu düzeltiriz amma yüreğinin yamukluğunu nasıl düzeltiriz onu da ben bilmiyorum :) şeytanın ile mutlu ol" twitiyle Fazıl Say'a yanıt verdi.

İSLAM KARŞITLARINA DESTEK VERDİ
İslam karşıtı kesimin mesajlarını kendi sayfasında yayınlayarak İslam'a saldırıyı tetikleyen Fazıl Say, İslam karşıtı kesimi de harekete geçirdi. Say, kendi sayfasında İslam karşıtlarının İslam dinine çirkin sözler ve hakaretler içeren mesajlarını paylaşarak, İslam'a saldırıyı destekledi.

İşte Fazıl Say'ın sayfasından paylaştığı İslam karşıtlarının gönderdiği mesajlarından bazıları:
ibrahim A. ‏ ateistim ve bunu bu kadar rahat söyleyebildiğim için gururluyum
Ogan E. ‏ bizim ordaki imam blues tarzı ezan okuyor.Biraz kassa Berklee ye girer.
gökçen ‏ Ben ateistim :) diğer yarısını bilmem :))
Melih Y. ‏ irmaklarindan saraplar akacak diyorsun,cenneti ala meyhane midir?her muminine 2 huri verecegim diyosun,cenneti ala kerhane midir?
Eser E. ‏ bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?

ÇOK KİŞİ ATEİST OLMUŞTUR
Piyanist Fazıl Say gecenin sonunda Twitter'a veda ederken son olarak " Bu aksam cok kisi ateist olmustur sagolsunlar." mesajını paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.