banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Fatma Nur'un katili ile ilgili şoke eden gerçek

Türkiye’yi sarsan Bahçelievler cinayetinin zanlısı evli ve bir çocuk babası Cem Karaçay’ın arkadaşları şokta. Karaçay, olay öncesi arkadaşlarından borç almış...

Geçtiğimiz hafta Bahçelievler’de üniversite öğrencisi Fatima Nur Çelik’e tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlı Cem Karaçay’ın etrafında oldukça sakin biri olarak tanındığı ve kimseye zarar verecek tipte biri olmadığı iddia edildi.

2. CEM OLAYI

Cem Karaçay’ın vahşice işlediği bu cinayet akıllara Cem Garipoğlu’nun işlediği cinayeti getirdi. Cem Garipoğlu, lise öğrencisi Münevver Karabulut’u 3 Mart 2009 tarihindeboğazını testereyle keserek öldürmüştü. Katil zanlısı Cem Gariboğlu cinayetten 197 gün sonra teslim olmuştu. Yargılama süreci 18 Kasım 2011 tarihinde kararın verilmesiyle sona ermiş ve Garipoğlu 24 yıl hapse mahkum edilmişti.

2 YAŞINDA ÇOCUĞU VAR

Karaçay’ın evli ve 2 yaşında çocuğu olduğunu söyleyen arkadaşları olanlara inanamadıklarını ifade ettiler.

EŞİNİ KAÇIRARAK EVLENDİ

Fatma Nur’u hunharca öldüren Cem Karaçay’ın eşini de kaçırarak evlendiği öğrenildi. Kendisinden büyük birini zorla kaçırarak evlenen Karaçay’ın 2 yaşında bir oğlunun olduğu ifade edildi.

ARKADAŞLARINDAN BORÇ ALMIŞ

Fatma Nur’un tecavüz ve katil zanlısı Cem Karaçay’ın olaydan önce yakın arkadaşlarını arayarak borç para aldığı anlaşıldı. Yakın bir arkadaşına kaza yaptığını ve borç paraya ihtiyacını olduğunu söyleyen Karaçay, arkadaşından bin lira almış almış.

ARKADAŞLARI ŞOK OLDU

Yeni Bosna’da oturan Karaçay’ın arkadaşları ise olay karşısında şoke olduklarını belirttiler. Cem Karaçay’ın böyle bir şey yapmasına anlam veremediklerini söyleyen arkadaşları olayı duyduklarında inanamadıklarını ve 2 yaşındaki çocuğuna çok üzüldüklerini ifade ettiler.

‘PİŞMANIM’ DEMİŞTİ

Fatma Nur’un evine girerken kameralar tarafından kaydedilen Cem Karaçay tutuklanarak cezaevine konmuştu. Karaçay, gözaltına alındığında suçunu itiraf ederek pişman olduğunu söylemişti.

Kaynak: Haberkıta.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.