banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Fatih Şıhanlıoğlu İntihar Etti
Edinilen bilgilere göre bu akşam saat 18'de Zeynel Fatih Şıhanlıoğlu Mersindeki yazlık evinde silahla henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti. İntihar etmeden önce bir not bıraktığı öğrenildi.

Avukat Zeynel Fatih ŞIHANLIOĞLU Geçtiğimiz aylarda Genel Seçimlerde Şanlıurfa'dan Bağımız aday olarak seçimlere girmişti. 

Seçim sürecinde arabası meçhul kişilerce kurşunlanmıştı. 

1979 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Viranşehir’de tamamladıktan sonra Mersin’de İçel Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Çağ Üniversitesi’nde aldığı yabancı dil eğitimi sonrası, aynı üniversitenin hukuk fakültesinde başlayan hukuk eğitimini Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne geçiş yaparak burada noktaladı. Avukatlık stajını Mersin Barosu’nda tamamladıktan sonra; Şıhanlıoğlu Hukuk Bürosu’nu kurdu. Kurucu başkanlığını yaptığı Hukukçular ve Akademisyenler Birliği Derneği’nin yönetim kurulu başkanlığı görevini bir yılı aşkın süre yürüten Şıhanlıoğlu, halen Mersin Barosu Uluslararası İlişkiler ve Avukat Hakları komisyonlarında görev yapmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmekteydi.
Urfahabermerkezi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.