banner2
Öne Çıkanlar teog news futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig doğayla uyumlu

 Savunma Bakanlığı'ndan asker koğuşundaki görüntüye soruşturma


Milli Savunma Bakanlığı, geçen mart ayında Kars'taki bir asker koğuşunda çekildiği tespit edilen görüntülerle ilgili idari ve adli işlem başlatıldığını duyurdu.

Bir asker koğuşundaki çekilen görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir açıklama yapıldı.

Kars'ta bulunan bir birlikte geçen mart ayında çekildiği tespit edilen görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal medyada paylaşılan ve bir asker koğuşunda çekildiği anlaşılan videodaki olayın Mart 2018’de Kars’ta bulunan bir birliğimizde meydana geldiği tespit edilmiş olup, sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatılmıştır."

Sosyal medyada tepki çeken videoda, bir rütbelinin emriyle askerlerin, MHP'nin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi belediye başkan adayı olan Fatih Bucak'ın adını bağırdıkları görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 5 yıl önce

yazık