banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Faruk Çelik'ten Soma Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki Özel Bir Şirkete Ait Kömür Ocağında Trafo Patlaması Nedeniyle Konuya İlişkin Olarak Yapılan Yazılı açıklama yaptı.

Manisa’nın Soma İlçesindeki Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. İşyerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müfettişlerince 2012 Yılında 2 Kez, 2013 Yılında 2 Kez ve Son Olarak da 13-14 , 17-18 Mart 2014 Tarihinde de İş sağlığı ve Güvenliği Yönünden Teftiş Yapıldığı ve Mevzuat Aykırı Bir Durum Görülmediği, Ayrıca İşyerinde 25  Temmuz 2013 Tarihinden İtibaren 9 İş Güvenliği Uzmanı, 3 İşyeri Hekiminin Çalıştığı Tespit Edilmiştir.
Olayın İlk Başından İtibaren Müfettişlerimiz Olay Yerindedir. Bakan Yardımcımız ve Teftiş Kurulu Başkanımızda Olay Yerine Hareket Etmiştir.

Maden Ocağında Mahsur Kalan İşçi Kardeşlerimizin Sağlıklı Bir Şekilde Kurtulmalarını Temenni Ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.