banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Faruk Çelik’in Şanlıurfa'ya geliyor


Bakanın 3 günlük Şanlıurfa programı şöyle:
14 Ocak 2016 Perşembe günü akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya gelecek olan Bakan Faruk Çelik Cuma günü programlarına başlayacak. Cuma sabah bürokratlarla Koordinasyon toplantısına katılacak olan Bakan Faruk Çelik öğleden sonrada GAPTEM’ DE gerçekleştirilen programa devam edecek.
Cuma Akşama kadar sürecek toplantıya Bakanlık bürokratları, Üniversiteler, STK ve sektör temsilcileri katılacak.
Cumartesi günü yine sabah toplantı aynı salonda devam edecek. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Ortak Akıl toplantısına yine bürokratlar ve temsilciler katılacak.
Bakan Faruk Çelik öğleden sonra Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile birlikte Mahmut Mirkelam tesisinin açılışına katılacak akşam ise bir nikâh törenine katılarak nikâh şahitliğini yapacak.
Akşam saat 21.00’de Televizyonların ortak canlı yayınına katılacak.
Pazar günü sabah saatlerinde GAPTEM’ DE çiftçilerle buluşacak olan Bakan Çelik Şanlıurfa ili Ortak Akıl toplantısına yine bürokratlar ve STK temsilcileriyle birlikte olacak.
Akşam Bir Otelde Tarımsal Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu tarafından düzenlenen IPARD 2. Programının lansman toplantısına katılacak olan Bakan Faruk Çelik Pazar gecesi Şanlıurfa’dan ayrılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.