banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

FAKIBABA’YA MİTİNG HAVASINDA ZİYARET


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.  Gün boyu sahada esnaf ve vatandaşları ziyaret eden mahalle mahalle gezen Ahmet Eşref Fakıbaba gece saatlerinde ise Seçim Bürosunda vatandaşlarla bir araya geliyor. Burada da vatandaşlarla görüşen Fakıbaba, 1 Kasım Seçimlerinin önemine değiniyor.
Temaslarını sürdüren Fakıbaba’yı Şanlıurfa Taksiciler Derneği’ne bağlı şoförler ziyaret etti. Yaklaşık 80 kişiden oluşan kalabalık grup AK Parti’ye destek vereceklerini kaydettiler. Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba taksicilere hitaben yaptığı açıklamada “Ben içinizden gelen fakir fukaranın sürekli yanında olmaya çalışan biriyim. Öncelikle Belediye Başkanıyken yollarla, parklarla, kaldırımlarla, yeşil alanlarla ilgileniyordum.  Şimdi ise Urfamızın elektrik sorununu, gençliğin hastalığı olan uyuşturucu ile mücadele, yeni evlenen gençlerimiz için TOKİ projeleri ile ilgileniyoruz. “dedi.
Her platformda 1 Kasım’ın önemine değinen Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba  vatandaşların kendilerine destek vermelerini istiyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.