banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fakıbaba'nın gerçekleşmeyen hayali

Şanlıurfa Belediye Başkanlık koltuğunda 10 yıl boyunca oturan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın 10 yılın sadece son yılında büyük projelere adım atması akıllarda soru işareti bıraktı. Başkanlık görevinin son yılında özelikle meydan projelerine ağırlık veren Fakıbaba, her platformda halim dediği, çılgın projesini olan Samsat Meydanı'nı tamamlayamadan koltuğunu devredecek.
Yaklaşık 10 aydan bu yana devam eden projenin bir ayağı olan peyzaj çalışmaları 270 günde tamamlandı. 2 milyon 753 bin 584 liraya mal olacak projenin diğer bir ayağı olan Karakoyun deresinde su geçirilmesi işi ise Nisan ayına sarktı. Mart ayında tamamen bitirilecek olan projenin Nisan ayına sarkması Fakıbaba'yı çok üzdü.
Konuya açıklık getiren Başkan Fakıbaba, " Çılgın projem olarak isimlendirdiğim Samsat meydanı bitim tarihi mart ayı olarak belirlenmişti. Ancak belirlenen tarihte proje bitmeyecek. Nisan ayında bitecek" dedi.

Şehmus Aydoğdu/ GAPGündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.