banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Fakıbaba'dan Yavuz'a

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.       

       Başkan Fakıbaba, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimin ardından İl Genel Meclis başkanlığa seçilen Mustafa Yavuz’u bir kez daha kutladığını söyledi.

       İl Genel Meclis Üyesi Ömer N. Kapaklı ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Mustafa Yavuz ve ekibine başarı temennisinde bulanan Fakıbaba, ziyaret sırasında belediye tarafından yürütülen çalışmalara değinerek fikir alışverişinde bulundu.

      Fakıbaba, “Mustafa Yavuz ve arkadaşlarını bir kez daha tebrik ediyorum. Başkan Yavuz ile birlikte STK başkanlığı yaptığı dönemlerde de birlikte çalışma imkânımız olmuştu. Çalışmalarını çok takdir ettiğim, sevdiğim ve saygı duyduğum bir kişi. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte gerek belediye gerekse de il özel idaresi olarak ortak hareket ederek önemli hizmetlere imza atacağız. Şanlıurfa Belediyesi olarak biz üzerimize düşen tüm görevi yerine getirmeye söz veriyoruz. İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi’ne her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

       Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ise, “Başkanımızın bütün sarf ettiği cümlelere aynen katılıyorum. Şanlıurfa Belediyesi ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ederek Şanlıurfa’nın menfaatine yönelik hizmetler yapacağız. Biz mücavir alan dışında gerekli çalışmalarımızı yapmaya hazırız. Bu kentin değişime ihtiyacı var. Ziyaretten dolayı Sayın Başkan Fakıbaba ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.