banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fakıbaba ve Meclise Dava Tehdidi


Eylül ayı meclis toplantısında Eski ofisin yerinde Milletvekili Mehmet  akyürek’in Otel yapması için emsal 3,50 yükseklik serbest verilmesi için grupta kararı alındığını iddia eden Şanlıurfa Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Mehmet Cafer; “Otel için emsal 3,50 yükseklik serbest kararını meclise getirmeyin suç işlemiş olursunuz. Ahmet Fakıbaba, İbrahim Güllüoğlu, Fevzi Yücetepe ve Emin İzol hepinize görevi kötüye kullanmaktan DAVA açarım sizleri uyarıyorum” dedi.
Cafer Açıklamasında; “elimde geçmişte Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan’a vatandaşın şikayeti üzerine zamanın içişleri bakanı Abdulkadir Aksu’nun  A. Bahçıvan’nın yargılanması için izin verdiği emsal yazısı var. lütfen araştırın suç işlemeyiniz?” diye uyarıda bulundu.
Bilindiği gibi Şanlıurfa Belediyesi Kamberiye mahallesindeki eski ofisin yerinde Özel Edessa Hastanesi karşısında bulunan arsanın Alışveriş Merkezi, Otel  ve Petrol İstasyonu için gerekli izinler verilmeye çalışılırken. Vatandaşta şehrin merkezinde petrol istasyonuna izin verilmesi tehlikesine dikkat çekiyor.
www.balikligol.com/ ÖZEL HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.