banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Fakıbaba TRT 5'in Konuğu Oluyor

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 19 Temmuz 2010 Pazartesi Günü Saat 15.30'da TRT 5 ANADOLU ekranlarında canlı olarak yayınlanan Ayşe Çınar'ın hazırlayıp sunduğu "Yerel Yönetimler" Programına konuk oluyor.

      Ankara OSTİM stüdyolarından canlı olarak yayınlanacak olan programda Ayşe Çınar'ın sorularını yanıtlayacak olan Belediye Başkanı Fakıbaba, izleyicilere 45 dakikalık sürede Şanlıurfa ve Şanlıurfa Belediyesi'ni anlatacak.

       19 Temmuz 2010 Pazartesi Günü Saat 15.30'da "Yerel Yönetimler" Programına konuk olacak olan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba programda 6 yıllık belediye hizmetlerinin yanı sıra bundan sonraki süreçte yapacağı hizmetleri aktaracak. Programda şehrin genel görüntüsünün belediyecilik hizmetlerinin görüntüsü de ekranlardan canlı olarak yayınlanacak.

     YÖRENİN SİMGE FİGÜRLER TANITILACAK

      TRT 5 ANADOLU ekranlarında canlı olarak yayınlanan "Yerel Yönetimler" programını diğerlerinden ayrı kılan önemli bir özellikte yörenin tanıtımına katkı sağlaması. Bu kapsamda programa konuk olan misafirler yörelerine ait sayısız figürü stüdyoda canlı olarak sergilenme şansı yakalıyor.

www.balikligol.com

       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.