banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Fakıbaba, Temizlik İşçileriyle İftar Yaptı


Şehitlik Çamlık’ta düzenlenen yaklaşık 750 taşeron işçisinin katıldığı iftar yemeğinde işçilere 100 TL’lik “Ramazan İkramiyesi” ve hediyelik kumaş dağıtıldı. Kumaş dağıtımı sırasında kısa süreli izdihamın yaşanması dikkatlerden kaçmadı.
Belediye Başkanı Fakıbaba’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, Müdür Yardımcısı Ekrem Temizbaş, Bio-Sav ve Eko-Tek Firması’ndan Yetkili Muhammet Küfrevi ve Hayati Oğuz’un katıldığı yemekte temizlik işçilerine Mercimek, Urfa Kebabı ve tatlı ikram edildi.
İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu geride bırakılan 10 yıl içersinde önemli hizmetlere imza attıklarını, nerelerden nerelere geldiklerini ifade etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca düzenlenen yarışma sonucunda il bazında “En Temiz 2. Kent” ödülünü alarak temizlikteki kaliteyi tescillediklerini kaydeden Palalıoğlu, “Urfa’nın her köşesinde görev yapıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Geride kalan 10 yıl içersinde kayda değer üzücü bir olayın yaşanmaması bizleri sevindirmektedir. Bu konuda sizlere teşekkür ediyorum. Bu süreci anlatmaya gerek yok. Başarılarımız her kesimden takdir almıştır. Başta Cumhurbaşkanımız olsun diğer bürokratlar kentimizin temizliğine dikkat çekmiştir. Bakanlıktan aldığımız bu ödül bizler için çok büyük bir önem arz ediyor. Bundan sonraki süreçte bu başarımızı daha da artırarak, var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.
Geçtiğimiz ay Yenice’de temeli atılan konutlar sayesinde Türkiye’de bir ilke daha imza attıklarını kaydeden Başkan Fakıbaba ise “Çevreci Bir Belediye Başkanı” olduğunu belirtti ve Şanlıurfa’nın temizliğine dikkat çekti.
Fakıbaba, “10 yıldan bu yana aynı hırsla, aynı çaba ile ilk günkü heyecanla çalışıyoruz. Bu çevreyi gelecek nesillere aktarabilmek için çaba içersindeyiz. Motivasyonumuz her geçen gün arttı. Belediye Başkanlığı görevim bir yana bir haftalığına bir temizlikçi, bir park-bahçeci olmayı çok isterdim. Onların yaptığı işi bende zevkle yapmaya çalışırdım. Göreve geldiğim günden bu yana sizlerle iftihar ediyorum” dedi.
İnşaat çalışmaları devam eden konut projesi hakkında bilgi veren Fakıbaba, evlerinizi 2014 yılı içersinde teslim alacaksınız. Çalışma koşullarınız inşallah daha da iyileştirilecek. İşçi haklarına çok saygılı bir insanım. Ancak işçi kardeşlerimizde işlerini eksiksiz yapmalarını istiyorum. Bu şehir sizin sayenizde “En Temiz 2. Kent” ödülünü aldı. Herkes görevini yerinde getirecek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.