banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Fakıbaba Tatlıses'e Geçmiş Olsun'a gitti

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan hemşerimiz ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e “Geçmiş Olsun” ziyaretinde bulunmak üzere İstanbul’a gitti.

   Sabah saatlerinde havayoluyla Şanlıurfa’dan ayrılan Belediye Başkanı Fakıbaba, öğlenden sonra Sanatçı Tatlıses’in tedavi gördüğü hastaneye giderek yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunacak.

   Başkan Fakıbaba TEKE TEK’e Konuk Oluyor

   Bu arada İstanbul’da bulunduğu süre içersinde 15 Mart 2011 Salı Akşamı (Bugün) Saat 21.15’te Habertürk’te canlı olarak yayınlanan TEKE TEK programına Başkan Fakıbaba konuk olacak.

   Fatih Altaylı Soracak, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Teke Tek'te Yanıt Verecek. Belediye Başkanı Fakıbaba, Tatlıses’in yaşam savaşı verdiği anlarda memleketi Şanlıurfa’da yaşananları anlatacak.

    Sanatçı Tatlıses’e yönelik gerçekleştirilen münferit saldırıdan dolayı Şanlıurfalıların nasıl bir şok yaşadığını ifade etmeye çalışacak olan Başkan Fakıbaba, olayın Urfa’da bıraktığı acı izleri aktaracak.

   Tatlıses’in Şanlıurfalılar için ne anlam ifade ettiğini, hemşerileri için nasıl bir model olduğunun tartışılacağı oturumda, “Urfa'da oxford vardı da, ben mi gitmedim” diyen Sanatçı adına bundan sonraki süreçte Şanlıurfa’da yapılacakları konuşulacak.

    

    FATİH ALTAYLI İLE TEKE TEK SALI AKŞAMI: 21.15'TE HABERTÜRK'TE...

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.